пʼятниця, 3 березня 2017 р.

Загальна атмосфера фестивалю

Ми ще з самого входу занурилися в атмосферу легкої метушні, безлічі виставкових майданчиків, різноманітності стилів і напрямків. Хотілося розглянути все й одразу, помацати, приміряти.
Свої колекції учасники заходу представляли на спеціально обладнаних майданчиках, практично біля кожного збиралися гості, намагаючись знайти для себе щось цікаве. Але, затятий захват почути можна було не часто. Як зауважив один з відвідувачів виставки: «Хороших представників багато, а гідних уваги – одиниці». Хоча, вагому роль відіграє також справа смаку.
Kyiv Fashion зібрав в собі кілька спеціалізованих виставок, а саме: Салон хутра та шкіри; Салон білизни; Handmade Fashion; Kyiv Fashion Kids; Fashion бізнес; Київ текстиль.
Одним із значних мінусів виставкових майданчиків можна відзначити хаотичність їх розміщення та відсутність чітких поділів за напрямками. Тобто, якщо вас цікавила виключно білизна, доводилося обійти мало не всю виставку, щоб ознайомитися з усіма представниками даного сегмента, хоча і це особливо не засмучувало.

Немає коментарів:

Дописати коментар