субота, 11 березня 2017 р.

Стилі

1.       Classic fashion - a clear, simple and at the same time elegant lines and uniform, it is expensive and exquisite fabrics, a pale colors
2.       Fabrics, colors, ornaments, decorations or various items of clothing other nationalities. Ethnic style is also called folk or popular.
3.       Sports style implies convenience in everything - like manner to move and communicate, and clothing. Wear this style is comfortable, practical and functional, it is distinguished ease and simplicity.
4.       At the heart of the design is the tissue that mimics not just camouflage, and one from which sewed uniforms in wartime. The basic idea - is the use of military fabrics and colors in a familiar article of clothing and accessories.
5.       Hippies can be discerned from afar: their way bright, acid colors. These include concentric colorful pictures of flowers and intricate shapes, strange patterns of various toxic colors. Welcome in a style worn decor in fluorescent colors.
6.       "Animal" motives in clothes. Images of animals, stuffings under leopard, tiger, zebra.
7.       Clothing inspired by American college students, sports and neat style. This includes blouses shirts cut, strict dress with white collar, pleated skirts, jerseys Blazers and twos; in European fashion since the early 50s, is considered a classic.
8.       Typical jeans or leather pants, decorated on the sides and fringe leather vest with fringe. Country style and provides accessories - straw hats with wide straps, leather belts and bags, with regard to footwear, the relevant selection sandals on average, made of leather, or decorated with lace straps.
9.       Manifested in fabrics and paintings. Main fabric - silk and its types: bat, fulyar, chiffon, crepe de Chine, satin. Much attention is paid fans, sunglasses and umbrellas.
10.   Romantic style - fashion, the main characteristics of which are light flowing fabrics and feminine silhouettes that accentuate the figure

11.   Today kezhuel style does not have any clear boundaries, it is important for a sense of style and practicality.

Тест "Яке місце моди в моєму житті"

Результат пошуку зображень за запитом "тест"

Презентація виступу

План вивчення теми

План

Вчительська презентація

Буклет про стилі моди



Наша таблиця З-Х-Д

Що ми знаємо?

Що хочемо знати?

Про що дізналися?
Які стилі одягу існують
Хто починав створювати українську моду?

Які дизайнери є
Про яких сучасних дизайнерів хочемо дізнатися?

Який стиль одягу найпопулярніший серед молоді
Які правила дрескоду існують?

Як називаються деякі стилі одягу англійською мовою
Назви аксесуарів англійською мово?

Назви сезонного одягу


Сучасна мода

Результат пошуку зображень за запитом "м ода"

Вірш написаний учасником проекту

У  світі  люди

Так у світі повелося,
Що ми на вигляд людини дивимося:
Як одягнена,   зачіска ?
Яка сумка   і  парфуми ?
О,  модна обув?!  Тоді ти в ажурі !

І чому це все – таки   так:
Коли  ти  бідний : ти – простак.
У  колі  заможних  гостей : ти – біла ворона.
А   що  в  тебе в  душі – це  вже немає  резону.
Так,  в  сучасному світі  жити  не  просто :
Ми  вибираємо  одяг  та  друзів.
Легко  це  тим – у  кого  є   мані …
А що  ж робити  тим людям – в  яких  пусто в кармані” ?

За  модою,  повірте,   Ви   не   вженетесь ,
Хоч  як  би  по-модньому,  Ви  не  вдягнетесь.
У  всі  роки,   у  всі   віки

Важливим   є  те ,  щоб   Ви  були  людьми”.

пʼятниця, 3 березня 2017 р.

Готуємося до весни: огляд модних трендів


 Незважаючи на те, що за вікном все ще холодно та незатишно, ми вже готуємося до весни 2017 і рекомендуємо придивитися до трендів, яким дизайнери пророкують небувалу популярність. Серед них є як знайомі нам тенденції, що перекочували з минулого сезону, так і абсолютно несподівані новинки.

"Смугастий рейс"

Актуальні стилі

Для створення унікальних колекцій виробники зробили акцент на зручність і комфорт. Як зазначив один з учасників фестивалю: «Зручність і практичність, що ще потрібно для сучасної людини!».
Як і раніше, відстоює позиції лідера кежуал. Нові колекції дозволяють створити з дрібних і простих деталей досить нетривіальний повсякденний образ.
Вічно стильна, стримана і лаконічна класика також була представлена ​​серед усього достатку дизайнерських напрямків. А деякі виробники доповнили стиль вінтажними елементами. Безумовним трендом цього сезону також стане одяг з мережива і органзи. Тренд досить сміливий і неординарний, але вельми популярний серед представлених колекцій.

Етно-стиль

У колекціях фестивалю часто зустрічався етно стиль, що дуже радує. «Народні мотиви» вже довгий час не сходять з топових позицій модних показів. Втім, у цьому сегменті спостерігається декотра перенасиченість споживача і його бажання трохи осучаснити етно стиль, а також надати йому більш простий і повсякденний відтінок.
Поспілкувавшись з виробниками етно одягу, можна відзначити, що вони також стали тяжіти до більш простих структур і вишивки. Як зазначила одна з представників бренду «Колос»: «Концепція нашої компанії все більше схиляється до спрощення вишивки та додавання непомітних, злегка хуліганських етно ноток».

Тенденції моди весна-літо 2017

У новому сезоні не буде отруйних, штучних кольорів. У пріоритеті ніжніші та легші поєднання. Справжнім трендом стане рожевий і всі його відтінки, також бірюзовий, м'ятний, лимонний, бежевий, кораловий. Для любителів насичених кольорів, варто звернути увагу на колір бордо.
Принти весняно-літнього сезону будуть більш стриманими, однак ставка робиться на етнічні та східні мотиви. Як і раніше багато дизайнерів віддають перевагу авангарду, а саме незграбності геометричних форм, клітці, смужках.

Тканини та фактури

З кожним роком все більше виробників віддають перевагу натуральним матеріалам.
Kyiv Fashion в цьому році представив відчутно широкий асортимент з лляних, бавовняних і шовкових тканин. Багато дизайнерських будинків представили колекції з еластичних матеріалів, таких як: шкіра, замша, нубук. Шкіра і замш виглядають дорого та надають новим дизайнерським моделям лоск і стиль.
Нерідко зустрічалися колекції з менш натуральних тканин, їх неважко було помітити серед усього достатку модного одягу.

Учасники Kyiv Fashion

На фестивалі моди було представлено більш ніж 600 торгових марок, а також взяли участь більш ніж 300 компаній, серед яких близько 20 – це закордонні представники.
З кожним роком Kyiv Fashion представляє все більше торговельних марок українських виробників, це не тільки імениті бренди, але і багато початківців.
З відомих були представлені: «А.G.», «ATRICS», «GEOX», «Katty Ko swimwear», «Mila Nova», «Natiso», «NINA VLADI», «SOLH», «VICTORIA BLOOM», «Conte elegant»,«RICCO» і багато інших.
Серед початківців варто відзначити: «MR520», «Origa», «Lakerta», основним напрямком яких є переважно стиль casual, адже як зауважила представник «MR520»: «Мода повинна бути зручною».
Дуже яскравим акцентом даної події стали покази, які з періодичністю в кілька годин проходили на головному подіумі. Правда, деякі учасники підійшли більш креативно і організовували власні покази. За словами гостей заходу, це стало якоюсь родзинкою.

Загальна атмосфера фестивалю

Ми ще з самого входу занурилися в атмосферу легкої метушні, безлічі виставкових майданчиків, різноманітності стилів і напрямків. Хотілося розглянути все й одразу, помацати, приміряти.
Свої колекції учасники заходу представляли на спеціально обладнаних майданчиках, практично біля кожного збиралися гості, намагаючись знайти для себе щось цікаве. Але, затятий захват почути можна було не часто. Як зауважив один з відвідувачів виставки: «Хороших представників багато, а гідних уваги – одиниці». Хоча, вагому роль відіграє також справа смаку.
Kyiv Fashion зібрав в собі кілька спеціалізованих виставок, а саме: Салон хутра та шкіри; Салон білизни; Handmade Fashion; Kyiv Fashion Kids; Fashion бізнес; Київ текстиль.
Одним із значних мінусів виставкових майданчиків можна відзначити хаотичність їх розміщення та відсутність чітких поділів за напрямками. Тобто, якщо вас цікавила виключно білизна, доводилося обійти мало не всю виставку, щоб ознайомитися з усіма представниками даного сегмента, хоча і це особливо не засмучувало.